§
Betaling og sikkerhed
Sidst opdateret 7 oktober 2026
Sådan kan du betale
De betalingsmetoder, der er tilgængelige for din ordre, vises ved checkout, før du bekræfter. Kortbetalinger behandles af en betalingstjenesteudbyder, der er certificeret til PCI DSS Level 1, den højeste standard i kortbetalingsindustrien. Afhængigt af dit land og din enhed kan wallet-betalinger også blive tilbudt ved checkout.
Valuta
Priser og checkout er i valutaen for dit leveringsland — USD, EUR, GBP, DKK eller SEK — og hver pris på sitet viser sin valutakode. Det beløb, du bekræfter ved checkout, er det beløb, vi opkræver. Hvis dit kort er i en anden valuta, konverterer din kortudsteder det og kan opkræve et udenlandsk transaktionsgebyr; vi tilføjer ikke noget gebyr.
Hvornår du bliver opkrævet
Din betaling trækkes, når du afgiver ordren. Hvis vi ikke kan levere en vare, fortæller vi dig det via e-mail og refunderer den fuldt ud inden for 5 hverdage.
Hvad du vil se på dit kontoudtog
Opkrævningen fremgår af dit kort- eller kontoudtog som GEMAVELLE. Hvis du ser en opkrævning, du ikke genkender, bedes du kontakte os på support@gemavelle.shop, før du kontakter din bank — vi vil hjælpe dig med det samme.
Sådan beskyttes dine betalingsoplysninger
- Hele sitet bruger HTTPS-kryptering (TLS).
- Kortoplysninger indtastes i betalingsudbyderens sikre felter og sendes direkte til dem. Vi ser, modtager eller gemmer aldrig dit fulde kortnummer eller sikkerhedskode.
- Hvor din bank understøtter det, verificeres betalinger med 3-D Secure (for eksempel en bekræftelse i din bank-app).
- Ordrer kan blive kontrolleret automatisk for svindel. Hvis vi har brug for at bekræfte noget, sender vi dig en e-mail — vi vil aldrig bede om dit kortnummer eller adgangskode via e-mail eller telefon.
Refunderinger
Refunderinger går altid tilbage til den betalingsmetode, du brugte, i den valuta, du betalte. Se Returnering og refundering for timing.
Kampagner
Vi kører ikke rabatkoder eller kampagner i øjeblikket. Hvis vi gør, vil betingelserne for hver kampagne — hvad den gælder for, hvor længe den løber, og eventuelle begrænsninger — blive vist ved siden af tilbuddet og ved checkout.